Un fotbalist român a mers la vecină, i-a cerut o scară, dar când s-a întors acasă a dezlegat câinele din curte și s-a dus în pod. A trimis un mesaj, dar ce a făcut apoi a lăsat o țară întreagă fără vorbe. Ce a scris

Un caz cu adevărat șocant a avut loc în comuna Mîrșid, județul Sălaj. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, fotbalist în cadrul echipei Largiana Românași, din Liga V, dar și în Campionatul Județean de Minifotbal, a făcut un gest care i-a uimit pe prieteni și cunoscuți.

Loading...

Tânărul, Dani I., a vrut să se spânzure cu lanțul câinelui legat în curte. Se pare că el trimisese înainte mesaje prietenilor despre gestul pe care era pe cale să îl facă, după care a mers la o vecină, a împrumutat o scară, a mers acasă, a dezlegat câinele din curte, i-a luat lanțul și s-a urcat în podul casei.

Alertați, doi prieteni au reușit, din fericire, să ajungă în timp util (cu doar două minute înainte ca viața să i se curme) pentru a-l da jos din ștreang și pentru a-l salva. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj care l-a resuscitat pe tânăr, apoi la transportat la UPU și mai apoi la secția de psihiatrie, potrivit libertatea.ro.

Loading...

Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj, a declarat: ,,Am intervenit vineri seara la un caz, o tentativă de sinucidere în Mirșid. Din fericire, tragedia nu s-a întâmplat. Este vorba de un tânăr de 27 de ani pe care echipajul l-a preluat și l-a transportat la UPU iar mai apoi a fost internat la secția de psihiatrie”.

Motivul gestului comis este, din câte se pare, acela că Dani nu se mai înțelegea cu prietena sa fiindcă fotbalistul l-a bătut pe un tânăr, iar victima chiar a și depus plângere la judecătoria din Zalău. Apropiații spun că, din acel moment, Dani se schimbase complet.

Dani s-a remarcat în echipa în care juca drept cel mai bun marcator.

Loading...