E baiat, iar azi e unul din cei mai cunoscuti cantareti. L-ai recunoscut?

În contextul în care băieții de la Noaptea Târziu au lansat chiar în prima zi a noului an școlar parodia „Să-mi fie școala“ (după melodia lui Smiley, „Să-mi fie vara“), artiștii Cat Music au scos de la naftalină fotografiile din prima lor zi de școală și au povestit cum s-au simțit când au trecut pentru prima dată pragul clasei și ce emoții au avut atunci.

Loading...

Lidia Buble: „Trebuie să recunosc că nu am avut prea mari emoții în prima zi de școală. Faptul că am crescut într-o familie numeroasă m-a ajutat, deoarece eram obișnuită să fiu înconjurată de mulți copii“.

Kamelia: „Părinții mei s-au hotărât să mă dea la școală la 6 ani, deoarece fratelui meu, George Hora, care făcuse deja un an de școală, nu-i plăcea să meargă fără mine. A fost protector cu mine încă de mic. Și așa am ajuns să fiu mereu cea mai mică din clasă“.

Loading...

Alexandra Ungureanu: „Am început școala cu mare entuziasm, pentru că mă săturasem de grădiniță. Aș fi vrut să stau în prima bancă, dar eram mai înaltă și am fost repartizată în a treia bancă. Eram încântată de codițele mele perfect pieptănate de mama, cu pamponașe. Bonus era gulerul de macrame croșetat de ea“.

Cuza (Noaptea Târziu): „Am fost super emoționat din câte îmi amintesc, dar de un lucru sunt sigur: părinții mei au fost mult mai emoționați ca mine. Îmi aduc aminte că m-au pus în prima bancă și, în momentul în care au ieșit din clasă, am încremenit. Eram atât de speriat de toți copiii și de învățătoare, încât în prima oră am numărat secundele la propriu“.

Loading...