Cum a ajuns un student sarac si plin de datorii sa fie milionar. Nimeni nu si-a dat seama timp de 2 ani ce a facut de fapt:

Cum a ajuns un student sarac si plin de datorii sa fie milionar. Nimeni nu si-a dat seama timp de 2 ani ce a facut de fapt

Loading...

Un tanar din Australia, incarcat de datorii, a trait o viata de playboy dupa ce o banca i-a livrat din greseala in cont aproape 1,5 milioane de euro, relateaza The Sun.

Luke Moore (29 de ani) era un tanar student, plin de datorii, atunci cand s-a trezit cu aproape 1,5 milioane de euro in cont. Timp de doi ani a trait apoi ca un playboy risipind banii pe masini scumpe, droguri, nopti in cluburi si femei.

Loading...

Tanarul si-a cumparat un Aston Martin de peste 60.000 de euro, un Maserati de peste 40.000 de euro si chiar un iaht de 35.000 de euro.

Cand autoritatile s-au prins de eroarea prin care banii au ajuns la el, tanarul s-a trezit cu o condamnare de 4 ani de inchisoare.

Saptamana trecuta a fost insa eliberat dupa ce a facut apel, motivand ca intentiile lui nu au fost de a insela autoritatile.

Ramas fara niciun ban, Luke traieste acum cu mama lui si invata pentru a deveni avocat.

Loading...